Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Frank Hellebaut (zaterdag, 08 december 2012 22:54)

  Wij hebben daar een week gelogeerd en het was er fantastisch! Zoooo dicht bij de zee en even verder het fijne zandstrand en de bars en de restaurants en het goede weer en de zon en het blauwe water en.....
  een echt aards paradijs !
  Wij gaan er nog veel aan terugdenken en we kunnen het iedereen aanraden om daar te logeren !
  Plus zeer goedkoop !
  vanwege de familie Van De Velde.

 • #2

  Dre Broeders (zondag, 21 april 2013 02:31)

  Frank,
  Ik wens je veel succes met je Guesthouse

 • #3

  Dre Broeders (maandag, 22 april 2013 02:40)

  Frank,
  Ik wens je veel succes met je zaak
  Groeten uit Juan Dolio

 • #4

  Piet en Marianne De Raedt (zondag, 05 januari 2014 19:17)

  Een prachtige ontvangst!!! Mochten de eerste avond reeds proeven van verse kokosmelk van de vruchten uit hun eigen tuin (mét/of zonder rum).
  Verbleven er een ganse week en deden voldoende uitstappen op aanbeveling van Frank, de gastheer.
  Op wandelafstand kan je er romantisch eten voor een prikje op het strand (restaurants aanbevolen door Frank).
  We bezochten Santa Domingo, de niet-toeristische wijken en de markt van La Romana met hun gastvrije en goedlachse bevolking, de suikerrietplantages, het eiland La Saona en als duikers deden we 2 duiken vóór het eiland Catalina (weinig grote vis, wel mooie begroeiing).
  Kortom een verblijf om niet meer te vergeten, alleen al de manier waarop we werden verwend door Milagros en Frank was onvergetelijk, doch zonder opdringerig te zijn.
  Een uitgebreid Dominicaans ontbijt op het terras met uitzicht op zee, gaf ons voldoende energie om onze dag te starten.
  Kortom, prima prijs/kwaliteitsverhouding.
  Wij gaan zéker nog terug om bezienswaardigheden zoals, Cueva De Las Maravillas, de meren van Los Tres Ojos en de plaats waar Jurassic Parc werd gefilmd, te bezichtigen.
  Milagros en Frank, TOT BINNENKORT!!!!!!!!!!
  Groetjes van Marianne en Piet

 • #5

  RoSa, Holland (woensdag, 02 maart 2016 17:28)

  Ons 10daagse verblijf is omgevlogen en was heerlijk, niet in de laatste plaats vanwege de gastvrijheid die we bij Frank mochten genieten! Zijn vroegere horeca-ervaring is nog voelbaar; Gastvrijheid met hoofdletter G. De eenvoudige maar verzorgde kamers, de vriendelijke ontvangst en verzorging, het lekkere ontbijt met verse ingrediënten, de plek en het uitzicht, de heerlijke avonden in goed gezelschap op het terras...
  Voor ons tevens een goede uitvalsbasis voor familiebezoek in La Romana; met het lokale busje ben je er zo (en is nog leuk reizen ook). Op rustdagen is het strand van La Caleta met bars en restaurantjes vlakbij. Bij dit alles geldt; do as the Dominicans do! Pas je aan aan het lokale ritme en gebruiken en expect the unexpected, en je zult het er goed naar je zin hebben!
  Voor herhaling vatbaar!

 • #6

  Dirk COETSIERS (vrijdag, 20 december 2019 18:47)

  Wij verbleven in november 2019 3 nachten voor en 2 nachten na onze cruise vanuit La Romana, kamer die uitgeeft op het zonneterras met prachtig zeezicht.Eenvoudig maar lekker ontbijt. Zeer gastvrije eigenaar Frank die alles doet om het naar je zin te maken.
  Wil je de gastvrijheid/vriendelijkheid van de bevolking beleven dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.Playa Caleta is een klein strand met enkele bars/restaurants.
  Bedankt Frank voor het aangename verblijf!